lørdag 4. juni 2011

Europacup Gippingen 2011

Da var årets første internasjonale løp over. I helga har vi vært i Gippingen i Sveits. På fredag var det tempo på 16 km og i dag var det fellesstart som stod på programmet.

Tempoen i går tok jeg som en gjennomkjøring, men jeg hadde lyst til å kjøre fort. Følte at jeg fikk til en brukbar tempo til å være meg. Men når jeg så på resultatlisten så gikk det ikke like bra som jeg hadde trodd. Jeg kom meg i mål på en 13 plass, over 3 min bak vinneren. Så det var en helt normal tempo tl å være meg.

Fellesstarten  dag gikk i en rundløype på 10,1 km. Denne skulle sykles 6 ganger. Det var en utrolig hard løype i dag. en 3 km lang bakke som vi skulle opp med opp mot 10% på det bratteste. Denne løypa passet meg veldig bra så hadde som mål å kjempe helt i toppen i dag. Kjente ut fra start i dag at jeg ikke hadde kjempe bra bein, men helt greit. Første gangen opp bakken gikk det utrolig fort og det kom 4 klatremus avgårde, og dette skulle holde helt til mål. Jeg satt greit med i tet gruppen bak de 4 i tet. Det gikk utrolig fort hver gang opp bakken. Syra spruta ut av øra for hver gang opp bakken. Fjerde gangen opp bakken så gikk det utrolig fort og tet gruppa sprakk veldig opp. Det kostet utrolig mye krefter for min del å sitte med opp denne bakken. Så femte gangen opp bakken fikk jeg sikkelig syra og måtte se tetgruppa forsvinne fra meg. Derfra og inn satt jeg sammen med 2 andre og vi kjørte sammen til mål. Det ble "bare" en 9 plass på meg i dag.

Hadde håpet på at jeg skulle være med litt lengre opp på resultatlistene på fellesstarten i dag. Men kroppen føltes helt greit i dag, kjenner at formen bare blir bedre å bedre så jeg har troen på et bedre resultat til verdenscup løpet til neste helg i Spania.

Resten av laget kjørte bra i helga. Spessielt Glenn Johansen kjørte bra på både tempoen og fellesstarten i helga. Han ble nr 5 begge dager.

Åge Jønsberg kjørte sterkt på tempoen i går. Han ble nr 7 og nr 10 på fellesstarten. Så det var en veldig bra helg av laget. Dette lover godt til neste helgs verdenscup.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar