søndag 11. september 2011

VM fellesstart- 3 plass

Da var årets VM over for i år. I dag tidlig kl 08.00 startet fellesstarten for min del. Deilig å komme igang tidlig. Da slipper man å gå hele dagen å tenke på rittet.

Følte meg bra i starten. Det ble mye støting fra start. Jeg var våkent med den første runden for å kjenne på kroppen hvordan den var. Jeg følte meg veldig bra fra første tråkk, så da var det bare å kjøre så smart som mulig.

Det var mange som ville komme seg i fra hele tiden, men det var aldri noen som fikk sikkelig luke. Hvert brudd fikk aldri noen sikkelig luke. Så det så ut som det skulle bli spurt.

Ut på sisterunden gikk det en gruppe avgårde med ca 10 ryttere. her var det ingen fra klassen min med, så jeg følte meg trygg å trengte ikke å være med å prøve å kjøre inn igjen dette bruddet. Her satt det mange av de beste rytterne i den andre klassen (C5). Plutselig ser jeg at en rytter fra Italia fra min klasse hadde kommet seg i fra feltet og var på vei opp til bruddet. Vi klarte aldri å tette denn luken så når det var ca 5 km skjønte jeg at jeg skulle være med å spurte om sølvet.

Det ble en voldsom spurt, men mange farlige situasjoner. Jeg holdt meg langt foran i feltet for å unngå uhell. Det var en rundkjøring ca 300 m før mål. Oppløpet var krevende, det gikk slakt oppover de siste 2 km før mål. Så her var det urolig viktig å ikke være for ivirig på grøten.

Ut av siste rundkjøring var jeg litt for langt bak. ca nr 6-7, Men jeg hadde veldig bra trøkk i beina i dag så når jeg passerte målstreken var jeg nr 2 over, og det ble en 3 plass totalt.

utrolig deilig å komme på pallen i dag. Det er veldig stor forskjell på 4 og 3 plass. Føler jeg har nok 4 plasser nå. En utrolig deilig følelse å klare å komme opp på pallen.

2 kommentarer:

  1. Gratulerer, Morten!! Dette fortjente du- bra kjørt!

    Mvh Bjørn Holmvik

    SvarSlett
  2. Råtass:) Velfortjent! Gratulerer:)

    SvarSlett