onsdag 29. desember 2010

Gran Canaria

Da har vi endelig kommet oss bort fra kalde Norge og ned til Gran Canaria. Flyet lettet fra Gardermoen kl 07.30. Ble ikke mye søvn den natten, med jobb til kl 22 på kvelden og så begynne å pakke sykler å bag. Men nå har man da 14 dager her hvor man skal sykle sove og spise så da blir det nok ikke noe problem med en natt med lite søvn.



Fra Gran Canria kan det meldes om 22+ grader og sol. Litt lett vind, men ikke veldig mye. Ble ikke noen sykkeltur på oss i dag. Følte meg helt forferdelig i kroppen etter bare 2 timers søvn i natt så prioriterte å slappe av og sove. I morgen venter en 3 timer tur. Gleder meg sinnsykt masse til å sette meg på sykkelen i kort kort. Skal bruke samlingen på å få masse mengde trening. Stort sett bare rolige langturer, men kommer nok til å kjøre noen hardere langturer utover i oppholdet. Enn så lange, kos dere i kulda der hjemme.

1 kommentar:

  1. Høres nesten ut som en ferie jo ;) Glad på dine vegne. Her hjemme er det noen som sykler ute - jeg forstår ikke at det er moro, men hver sin smak :)

    Godt nytt år, Morten... OG HUSK AT DU ER PÅ JOBB ;) he he he

    SvarSlett