søndag 9. januar 2011

Gran Canaria dag 11

Da var en lang dag på Gran Canaria over. Først gikk turen til El Doctoral, altså langs kysten opp mot flyplassen. Det blåste like mye i dag og det var sinnsykt tungt i motvnden. gikk mellom 15-20 km/t på flat mark. Ikke mye morro. Opp til fra El Doctorla retning Santa Lucia starten stigningene. Veldig varmt i dag også, rundt 25 grader og strålende sol. Kjørte hele veien opp til Ayacata for vi snudde og kjøre hjem igjen til hotellet hvor vi inntok en bedre linsj. Kylling bryst med pasta.


Etter en deilig lunsjstopp og kaffe, var det bare å fortsette treningen. Kjørte inn og ut av Ayagaures dalen. hvor vi snudde på toppen av fjellet.


Vi var også vitne til en dødsulykke i dag oppe i fjellene. mellom San Bartolome og Ayacata. Var ikke noe fint syn vi fikk se i det vi rundet en sving opp fjellet. Der hadde en motorsykkel kjørt av veien, og mannen/damen som kjørte motorsykkelen lå midt i veien med masse blod overalt og sykebil personelle drev med gjennooppliving da vi kom. Ble stående der noen minutter før sykebilen dro, da kunne vi også kjøre videre. Men blir litt reservert etter man ser en slik ulykke. Jeg var litt shaky i kroppen en stund etterpå. Men når det er sagt så er det ikke rart det går galt med disse motorsykkelistene. De kjører som noen svin oppe i fjellene, så det er ikke rart det smeller og med døden som følge.

Det ble en bra tur i dag. 6 timer, 135 km og 2600 høydemeter. Ikke rart man ligger som et slakt på senga nå og venter på middag.



I morgen er det nye 6 tmer på planen. Det er hardt å være syklist, men mye trening må til skal man bli god. Ingen som kan ligge på latsiden og vinne sykkelritt. Så det er bare å stå på.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar